Онлайновий університет від House of Europe

House of Europe створили чотири нові гранти й виділили понад 800 тисяч євро на підтримку організацій і працівників сфери культури як відповідь на кризу, спричинену COVID-19.

Один із проєктів – це онлайновий університет. Що це таке? Ви маєте можливість прослухати курс цікавих лекцій від Coursera чи Prometheus та отримати за це мотиваційну винагороду – стипендію в розмірі 3000 гривень. Чудово ж! Хіба не так?!

Щоби взяти участь у конкурсі на стипендію, потрібно отримати диплом про успішне проходження курсу та подати заявку на онлайнплатформі House of Europe. Наразі в підбірці є 17 курсів Coursera та 7 курсів Prometheus. Підбірка поповнюватиметься — стежте за цією сторінкою, аби не пропустити оновлення!

ХТО може взяти участь?

  • Менеджери, куратори, культурні оператори, експерти, дослідники та підприємці зі сфери музики, літератури, театру, танцю, кіно, дизайну, моди, музею, артринку, культурної спадщини, архівів, реставрації та консервації
  • Митці (музика, література, перформативне мистецтво, графічне й образотворче мистецтво, скульптура, медіа й концептарт)
  • Архітектори, ландшафтні дизайнери, урбаністи
  • Фізичні особи – підприємці і наймані працівники

ЯК взяти участь?

Дедлайн циклічний – щоп’ятниці о 15:00 за київським часом обиратимуться переможці . Конкурс триває до 26 червня 2020 року.

Успіхів!

Відділ міжнародних зв’язків