Онлайн-засідання Комісії з питань академічної доброчесності

14 травня 2020 року на платформі «Zoom» було проведено онлайн-засідання Комісії з питань академічної доброчесності Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Згідно з порядком денним члени Комісії обговорили питання щодо перевірки курсових робіт (проєктів) здобувачів вищої освіти на академічний плагіат у 2019-2020 н.р. та дотримання академічної доброчесності науково-педагогічними працівниками і здобувачами вищої освіти під час проведення літньої екзаменаційної сесії у 2019-2020 н.р. в умовах дистанційного навчання в університеті.

На засіданні також були присутні запрошені фахівці вишу, а саме: Геннадій Бесарабчук, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти, Віта Романюк, начальник центру інформаційних технологій, Зореслава Шевчук кандидат філологічних наук, методист вищої категорії навчального відділу.

За результатами розгляду питань Комісія схвалила відповідні рішення, з-поміж яких – Рекомендації для науково-педагогічних працівників щодо забезпечення академічної доброчесності під час екзаменаційної сесії в умовах дистанційного навчання в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Зореслава Шевчук, кандидат філологічних наук,

методист вищої категорії навчального відділу,

Наталія Мазур, доктор економічних наук, професор,

голова Комісії з питань академічної доброчесності