Атестація здобувачів вищої освіти із застосуванням дистанційних технологій навчання в Університеті Огієнка

До уваги випускників-здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання і науково-педагогічних працівників університету!

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в місті Кам’янці-Подільському та на підставі рішення виконкому Кам’янець-Подільської міської ради від 28 травня 2020 р. № 317 «Про додаткові протиепідемічні заходи з метою запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19», згідно з пунктом 1 наказу в.о. ректора університету Копилова С.А. від 25 травня 2020 р. № 43-ОД «Про продовження карантину» атестація здобувачів вищої освіти денної форми навчання та заочної форми навчання й робота екзаменаційних комісій зі встановлення відповідності рівня освітньої підготовки кадрів щодо вимог освітньо-професійної програми та присвоєння їм кваліфікації за ступенями вищої освіти «бакалавр», «магістр» в умовах карантину буде проводитися дистанційно з використанням дистанційних технологій навчання.

Для належної організації та проведення атестації здобувачів вищої освіти вчена рада університету на засіданні 28 травня 2020 року затвердила «Порядок проведення атестації здобувачів вищої освіти із застосуванням дистанційних технологій навчання у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка» як додаток до Положення про порядок створення та організацію роботи екзаменаційної комісії в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка (нова редакція), який розміщено на офіційному веб-сайті університету в розділі «Публічна інформація» рубрики «Документи Університету» (URL: http://kpnu.edu.ua/publichna-informatsiya/) та в рубриці «Студенту» (URL: http://kpnu.edu.ua/).

Навчально-методичний центр забезпечення якості освіти