Коронавірус: самоосвіта та самовдосконалення

З початком карантину всі студенти світу щодня прокидаються з одним питанням: що сьогодні робити? І не важливо, чи хтось прокидається о 9 ранку чи о 13:00, але щоразу думки з тим самим питанням дошкуляють нам.

Онлайн сервіси

Найефективнішою формою самоосвіти на період карантину є онлайн-сервіси. За допомогою онлайн-сервісів можна вивчити математику, пройти онлайн університетські курси чи побачити віртуальні музеї, переглянути українські фільми.

Ми підібрали для вас топ-3 онлайн-платформи, що допоможуть сказати нудьзі: «Бувай!»Takflix.com під час карантину дає доступ до безкоштовного перегляду нових українських фільмів. Закутавшись в улюблений пледик, ти можеш із чашкою какао поринути у світ свого улюбленого кіно.Американська освітня платформа Coursera надає безкоштовний доступ до онлайн-курсів для студентів під час дистанційного навчання. Для кожного з нас – це можливість вивчати іноземну мову, про яку ти так давно мріяв. І все – не виходячи з дому та не витрачаючи коштів на додаткові заняття.Давно мріяли побачити визначні пам’ятки світу? Завдяки Google Arts&Culture ваша мрія стане дійсністю. Ви можете повною мірою насолодитися «подорожжю» віртуальними музеями світу.

Домашні «забавки»

Це з розряду того, що знайдеш під рукою тим і будеш займайся:

  1. Це можливість прочитати книгу, яку відкладав на найвищу поличку у своїй кімнаті чи ту, кількість сторінок якої завжди лякала.
  2. Відкрити свої кулінарні здібності ( і це стосується не лише дівчат). Ти звик/ла в гуртожитку їсти мівіну, а тепер спробуй уявити себе шеф-кухарем одного з елітних ресторанів міста і … в тебе вийде! (фото, прикріплюй нам у коментарі).
  3. Оформлення картини за номерами кольорів ( її можна замовити онлайн). Це можливість зайнятися улюбленою справою весь день, але тут важливе терпіння, адже намалювати щось оригінальне за один день не можливо.

Головне – зберігати спокій та не наражайте себе на небезпеку. Телефонуйте друзям і дбайте про себе!

Будьте здорові!

Юля Бараболя, студентка-магістрантка І курсу

факультету української філології та журналістики