Чергові спортивні досягнення студентів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка

24-25 квітня на базі стадіону Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка проходив ІІ етап Кубку України –  Всеукраїнські змагання з метань на честь  олімпійських чемпіонів Фаїни Мельник та Анатолія Бондарчука.

 У змаганнях взяли участь студенти факультету фізичної культури К-ПНУ. Зі штовхання ядра бронзовими призерами стали магістрант Костянтин Райтаровський  (результат 11.11) та студентка 1 курсу Дарія Лісова (результат 8.54). У змаганнях взяли участь й інші студенти університету – Руслана Лівінець (1 курс) та Леонід Гоменюк (4 курс). Підготував спортсменів викладач кафедри легкої атлетики з методикою викладання Олег Вергуш.

 

24 квітня 2021 р. в Черкасах пройшов чемпіонат України з бігу на 10000 метрів серед дорослих, молоді та юніорів. Чемпіонат України з бігу на 10000 метрів серед клубів, у якому студент 2 курсу факультету фізичної культури Андрій Атаманюк здобув упевнену перемогу з результатом 31:41.16. Тренує чемпіона заслужений тренер України Василь Ліщук.

Із 22 до 27.04 квітня в  м. Маріуполь проходить чемпіонат України з пауерліфтингу серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат, ветеранів. 24  квітня студентка факультету фізичної культури, майстер спорту України міжнародного класу Тетяна Шлопко стала срібною призеркою чемпіонату України серед жінок у ваговій категорії до 52 кг.

25 квітня ще дві срібні нагороди на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед жінок здобули студентки факультету фізичної культури. У ваговій категорії до 63 кг на ІІ щабель п’єдесталу піднялася майстер спорту України Лариса Осичка  та дебютантка на дорослому чемпіонаті, майстер спорту України Анастасія Антонюк, установивши новий рекорд України серед юніорок у жимі лежачи 135 кг. Анастасія також стала срібною призеркою чемпіонату у ваговій категорії до 69 кг.

У командному заліку команда Хмельницької області посіла ІІ загальнокомандне місце, поступившись місцем команді Донецької області. Чималий внесок до командного заліку принесла випускниця К-ПНУ, заслужений майстер спорту України Тетяна Мельник (тренер В. Мельник), яка з новими рекордами України здобула перемогу у ваговій категорії до 76 кг.

Підготував спотрсменів заслужений майстер спорту України Вадим Воронецький.

Щиро вітаємо призерів і переможців спортивних змагань і бажаємо нових визначних досягнень!

Спортивний клуб