Завершилася основна сесія творчих конкурсів на місця державного та регіонального замовлення

13 липня завершилася основна сесія творчих конкурсів на місця державного та регіонального замовлення на основі повної загальної середньої освіти для абітурієнтів, які вступають на спеціальності (освітні програми) 017 Фізична культура і спорт (Тренер з видів спорту) і 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація (Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація) для здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр».

 

Учасниками основної сесії творчих конкурсів були 99 абітурієнтів, зокрема 77 вступників на спеціальність (освітні програми) 017 Фізична культура і спорт (Тренер з видів спорту), 22 вступники на спеціальність 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація (Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація).

Відзначимо, що з-поміж абітурієнтів – майбутніх тренерів із видів спорту, були боксери, тхеквондісти, футболісти, волейболісти, акробати, гімнасти, легкоатлети та важкоатлети, борці, дзюдоїсти та спортсмени з інших видів спорту. Незважаючи на велику зайнятість у спортивних заходах (більшість вступників є постійними учасниками змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів), учасники творчих конкурсів продемонстрували високі результати і відмінну спортивну підготовку.

Важливим для кожного спортсмена є також участь в Олімпійських іграх. Навіть попри те, що до головних стартів залишилося 10 днів, один з учасників Ігор у Токіо Михайло Кохан не відклав вступ до К-ПНУ на 2022 рік, а знайшов час і взяв участь у творчому конкурсі для вступу на спеціальність 017 Фізична культура і спорт (Тренер з видів спорту).

Серед абітурієнтів, які вступають на спеціальність 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація (Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація), були творчі та завзяті випускники закладів загальної середньої освіти, які презентували свій власний авторський стиль та креативний підхід до відтворення малюнка під час творчих конкурсів. Майбутні художники та реставратори – учасники численних виставок, пленерів і творчих конкурсів України.

Нагадуємо, що до 23 липня триває реєстрація на додаткову сесію проходження творчих конкурсів за кошти фізичних та юридичних осіб.

Для того, щоб зареєструватися, перейдіть за покликанням: https://vstup.kpnu.edu.ua/2020/07/01/reiestratsiia-na-tvorchyj-konkurs/

Уся необхідна інформація про основні етапи вступної кампанії 2021 розміщена на сайті приймальної комісії.

 

Пресцентр, приймальна комісія