Перелік документів, необхідних для вступу у 2021 р.

Вітаємо вступників, які отримали рекомендацію до зарахування за державним замовленням на навчання за освітнім ступенем бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.

Зі списками можна ознайомитися за покликанням.

Важливо, що вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет за максимально можливим пріоритетом. Ті, хто відмовляться від рекомендації або не виконають вимоги до зарахування у визначені терміни (2 серпня), не отримають бюджетне місце 2021 року.

Для виконання вимог до зарахування потрібно подати такі документи:

  • копію документа (одного з документів), що посвідчує особу (наприклад: паспорт), передбаченого Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;
  • копію військово-облікового документа – для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством);
  • свідоцтво про повну загальну середню освіту, на основі якого здійснюється вступ, і додатка до нього;
  • сертифікат (сертифікати) зовнішнього незалежного оцінювання;
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см (при замовленні студентського квитка +1 фото).

Вступники на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт додатково подають медичну довідку за формою 086-о.

Усі копії документів засвідчуються за оригіналами Приймальною комісією Університету. Копії документа, що посвідчує особу, військового квитка (посвідчення про приписку) не підлягають засвідченню. Копії документів без пред’явлення оригіналів не приймаються.

У тих вступників, які не отримали жодної рекомендації на бюджет 28 липня, статус навпроти всіх заяв залишиться «Допущено до конкурсу». Усі ці заяви автоматично беруть участь у конкурсі на контракт.

У разі отримання рекомендації на контракт напроти таких заяв статус зміниться на: «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)» (10 серпня). Цей статус може з’явитися напроти кількох заяв – тоді вступник має можливість самостійно визначити, яку саме пропозицію обрати.

Увага! Приймальна комісія працює 31.07 (субота): з 9:00 до 18:00 год.
01.08 (неділя): з 09:00 до 15:00 год.

Приймальна комісія