Відбувся І етап конкурсу студентських наукових робіт

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1179 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році» від 05.11.2021 р. та Наказу ректора від 8.11.2021 року за № 163-АГП «Про проведення в університеті І туру конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021-2022 навчальному році» на факультеті фізичної культури був проведений І етап конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фізична культура і спорт» за спеціалізацією «Фізичне виховання» переможцями яких стали:

І місце – здобувач вищої освіти 3 курсу рівня «бакалавр» Хрещенюк Владислав; тема роботи: «Оздоровча гімнастика як засіб покращення функціонального стану дітей шкільного віку»; науковий керівник – Бабюк С.М., кандидат педагогічних наук, доцент.

ІІ місце – здобувачка вищої освіти 2 курсу рівня вищої освіти «бакалавр» Михасик Катерина; тема роботи: «Сучасні інформаційні засоби у залученні молоді до оздоровчої рухової активності»; науковий керівник – Юрчишин Ю.В., кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент, завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання.

ІІІ місце – здобувач вищої освіти 4 курсу рівня вищої освіти «бакалавр» Панчук Максим; тема роботи: «Сприяння розвитку витривалості за допомогою ігор дзюдо»; науковий керівник – Чистякова М.О., кандидат наук з фізичного виховання та спорту, ст. викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання.

ІІІ місце – здобувачка вищої освіти 4 курсу рівня вищої освіти «бакалавр» Салманова Айгюн; тема роботи: «Самостійні заняття фізичними вправами як основа зміцнення здоров’я»; науковий керівник – Потапчук С.М., асистент кафедри теорії і методики фізичного виховання.