Олімпійський урок в ліцеї №9 ім. А.М. Трояна

6 жовтня в Кам’янець-Подільському ліцеї №9 ім. А.М. Трояна в рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка провели Олімпійський урок.

У ході уроку організатори к. пед. н., доцент Леонід Гурман, к. пед. н., доцент Аліна Боднар, Заслужений тренер України, доцент Василь Ліщук і здобувачі вищої освіти 4 курсу Андрій Атаманюк та Владислав Хрещенюк розповіли учням про історію виникнення, становлення та розвитку Олімпійських ігор, розглянули цікаві факти і події, що відбувались під час Ігор Олімпіад, дізнались про олімпійську символіку й атрибутику та видатні спортивні досягнення світових та українських атлетів.

Після закінчення теоретичної частини олімпійського уроку для учнів було проведено інтерактивну вікторину з олімпійської освіти, а також визначились кращі знавці олімпійського руху.

Після закінчення олімпійського уроку викладачі подарували школі навчально-методичну літературу з історії сучасного олімпійського і спортивного руху.

Учні та адміністрація ліцею №9 ім. А.М. Трояна подякували за цікавий захід та зробили колективне фото на пам’ять.