Міжнародна академічна мобільність: можливості та перспективи

Міжнародна академічна мобільність: можливості та перспективи

30 січня  для здобувачів вищої освіти факультету фізичної культури спеціальностей 014 середня освіта (Фізична культура), 017 Фізична культура і спорт та 227 Фізична терапія, ерготерапія відбулась відкрита зустріч на тему «Міжнародна академічна мобільність: можливості та перспективи».

Спікером заходу виступила провідний фахівець із загально-організаційного забезпечення та міжнародної академічної мобільності відділу міжнародних зв’язків Олександра Шамаріна, яка в презентаційній формі представила програму Еразмус+ і розповіла про переваги навчання в закордонних закладах вищої освіти, які є партнерами Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Здобувачі вищої освіти ознайомилися з актуальною інформацією щодо програм міжнародної академічної мобільності, можливостями  участі в конкурсах, процедурами і механізмами подачі заявок на участь у цих програмах.

Зустріч відбувалася у формі дискусії й активного діалогу зі студентами, які цікавилися можливостями та перспективами, які вони зможуть отримати взявши участь у програмі міжнародної академічної мобільності.

Під час заходу здобувачі вищої освіти отримали корисні поради, обговорили основні проблеми з якими зустрічаються учасники академічної мобільності, виявили бажання спробувати свої сили і відкрити для себе двері в новий світ.

Факультет фізичної культури висловлює подяку відділу міжнародних зв’язків та спікеру зустрічі за доступну й важливу інформацію.