Всеукраїнський семінар-практикум: «Сучасні фітнес-технології на уроках фізичної культури НУШ»

4 квітня в онлайновому режимі відбувся Всеукраїнський семінар-практикум на тему: «Сучасні фітнес-технології на уроках фізичної культури НУШ».

Вчителі фізичної культури, тренери з видів спорту та здобувачі вищої освіти з різних куточків України мали змогу ознайомитись з різними напрямами фітнесу, які можна використовувати у професійній діяльності.

Одним зі спікерів цього заходу був Роман Сандуляк, викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання К-ПНУ, вчитель-методист фізичної культури Дунаєвецького ліцею №3, член європейського реєстру EREPS за стандартами EuropeActive, інструктор групових програм із функціонального тренінгу, сертифікований тренер з функціональних петель TRX. Роман Васильович разом зі своїми учнями ознайомив слухачів із функціональним тренінгом у практичній площині і розповів про його позитивний вплив на розвиток фізичних якостей молоді.

У заході взяли участь понад 450 учасників зі всіх куточків України, серед яких були здобувачі вищої освіти факультету фізичної культури Університету Огієнка.

Організатори семінару: Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та  спорту МОН України, ГО «Ukraine Active», ГО «ДжуніорS», спортивні федерації.

Кафедра теорії і методики фізичного виховання