Студенти К-ПНУ на Всеукраїнському турнірі з бадмінтону «Podillya Open»

7-8 жовтня в м. Кам’янець-Подільський відбувся Всеукраїнський турнір з бадмінтону «Podillya Open», у якому взяли участь 66 учасників із різних міст України.

Організатори: Кам’янець-Подільська міськрайонна федерація бадмінтону та клуб Badminton_kp спільно із відділом молоді та спорту міської ради.

Упродовж двох днів у залі ФОК тривала безкомпромісна боротьба на кортах, де змагались у 6 одиночних та 6 парних категоріях від рівня початківець до високого рівня (А, В, С).

Серед призерів: Борис Березніцький (FK1-B23) переможець одиночної категорії В; Дмитро Добрянський відзначив день художника срібною нагородою у парі із киянкою Людмилою Янчук (XD C); Анастасія Мальована показала рівень у жіночій категорії В і піднялась на третю сходинку п’єдесталу.

У четвірку найкращих потрапили студенти К-ПНУ Вячеслав Луцев (FK1-M23) (MS C) та Крістіна Протасюк (FKS1-B21) у парі із тернополянкою Вітою Шнайдер (WD C).

Організатори висловлюють слова подяки спонсорам та партнерам змагань: «Сувенірні тарілки»; «Зіньковецькі ковбаси Федоришен»; Олександру СкидануДмитру ЛопатинськомуВолодимиру РевіАндрію Левицькому; суддівській бригаді факультету фізичної кульутри К-ПНУ (Юрію Юрчишину); дизайнеру Дмитру Андрусяку; програмне забезпечення Олександру Самсонюку також він є студентом К-ПНУ (FK1-M23) та Віті Романюк; активу клубу «Badminton_kp»; магазину @badminton.ua; брендам Yonex, Apacs.

Організатори «Podillya Open»: Дмитро БойкоОльга ПелихТетяна Покотильська.

Також усі учасники долучились до збору 5 пікапів від БФ «Добромобіль».

Спортивний клуб