Рачковська Яна Олегівна – старший лаборант

 

Рачковська Яна Олегівна – старший лаборант

Народилась 13 липня 2001 р. в м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області.

З 2007 по 2018 рік навчалася у Кам’янець-Подільському ліцеї № 9 імені А.М. Трояна. Успішно здавши у 2018 році зовнішнє незалежне оцінювання, вступила до Кам’янець-Подільського податкового інституту.

Та у 2019 році вступила до Кам’янець-Подільського національного  університету імені Івана Огієнка на факультет іноземної філології за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)).

У 2021 році Яна отримала диплом молодшого спеціаліста за освітньою програмою «Фінанси, банківська справа та страхування». Та у 2023 році отримала диплом бакалавра за спеціальністю 081 «Право».

З лютого 2023 року почала працювати на кафедрі теорії і методики фізичного виховання на посаді старшого лаборанта кафедри теорії і методики фізичного виховання.

У червні 2024 завершила здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та отримала диплом бакалавра у Кам’янці-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

 

Статистика популярності поштових сервісів серед підписників "Ранкової пошти" | Народний Оглядач rachkovska.yana@kpnu.edu.ua