Світла й вічна пам’ять майстрові спорту, старшому викладачу, лаборанту кафедри теорії і методики фізичного виховання Генріху Весельському

Ректорат та науково-педагогічні працівники К-ПНУ висловлюють щирі співчуття з приводу смерті майстра спорту, старшого викладача, лаборанта кафедри теорії і методики фізичного виховання Генріха Весельського.

Генріх Антонович займався спортивною гімнастикою, навчаючись у спортивній школі, брав участь у змаганнях у складі збірної команди України. Здобувши вищу освіту на факультеті фізичного виховання Кам’янець-Подільського педінституту, розпочав працювати в Університеті Огієнка з 1962 року. У 1981 р. був обраний на посаду старшого викладача кафедри теорії і методики фізичного виховання, пізніше певний час пропрацював лаборантом цієї ж кафедри. Основний предмет, який він викладав, – це гімнастика з методикою викладання, а також ритміка і хореографія, художня гімнастика (практичні та теоретичні заняття).

У 1966 р., виконавши всі нормативи, отримав звання майстра спорту зі спортивної гімнастики. Нагороджений відзнакою Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту – «Почесний працівник фізичної культури і спорту України». Займався науковою і методичною роботою, має низку наукових публікацій.

Генріх Весельський був справжнім фахівцем своєї галузі.

Висловлюємо щирі співчуття родині… Вічна і світла пам’ять…