Завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання Юрій Юрчишин визнаний науковцем року за Міжнародною програмою «Наукова еліта України»

У Львівському Палаці мистецтв відбулися урочистості з нагоди заключної частини Міжнародної програми «Наукова еліта України». У події взяли участь понад 50 вчених.

Національне визнання «Науковець року» засновано для заохочення та відзначення наукової еліти, підвищення авторитету науковця, всебічної підтримки наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності в Україні, розкриття професійних знань, вмінь, талантів вчених України, вшанування праці науковців та висловлення їм поваги і глибокої вдячності. Ця подія в Україні відбувається щорічно в межах святкування Міжнародного Дня науки в ім’я миру та розвитку.

Подію відкрили хвилиною мовчання, вшановуючи пам’ять загиблих ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, та виконанням Гімну України.

Захід організований за підтримки та участі представників: Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, Національної академії медичних наук України, Академії будівництва України, народних депутатів та інших державних структур і громадських об’єднань.

За результатами Міжнародної програми завідувача кафедри теорії і методики фізичного виховання Юрій Юрчишина визнано науковцем року та його ім’я занесено у книгу «Наукова еліта України».

Кафедра теорії і методики фізичного виховання